Primus Magic Domera "Fanni"

(1v 7kk)

s.19.12.2017

I: Wäliharjun Grand General

E: Danga´s Önska-J


KoiraNet


Korkeus: Paino: 12,3kg


Terveys: Perusterve

Lonkat: B/B

Kyynär: 0/0

Polvet: 0/0

Selkä: OK

Silmät: OK(5/22)

Selästä ja kyynäristä ortopedin epävirallinenlausunto.Fanni on Fidon ensimmäisestä pentueesta ja asustaa luonamme. Fanni on iloinen göötti-tyttönen joka on avoin, lempeä ja sosiaalinen tykäten niin lapsista kuin aikuisistakin. Ominaisuuksiltaan Fanni sopisi hyvin lapsiperheeseenkin.


Joenkulman A-pentueen pentujen leikkitätinä hän oli loistava lehmän hermojensa kanssa. Hoivasi ja huolehti pikkuisista kuin ne olisi omia pentuja.


Fannin kanssa olemme käyneet pentukurssin, jatkokurssin sekä kiertäneet muutaman kerran match shown kehässä. Pentunäyttelyihin olemme osallistuneet kolme kertaan, erikoisnäyttelyyn jossa ei sijoitusta sekä kahteen muuhun jossa ollut PEK1 KP ROP-pentu. Lisää näyttelytuloksia löydät täältä. Fannin kanssa olen käynyt myös agilityn tutustumis-kurssilla ja alkeis-kurssilla. Tässä Fanni palkkaantuu lelulla, namilla sekä pelkällä kehulla.


Fanni on osallistunut gööttien paimennustaipumustestiin osoittaen hyvää paimennustaipumusta.

Fannille syntyi 4.3-21 kuusi pentua, joista kaksi on narttua ja neljä urosta. Toinen tytöistä pitkähäntäinen ja muut pennut töpöhäntäisiä. Synnytys sujui luonnollisesti, nopeasti ja vaivattomasti. Emänä Fanni on täyden kympin tyttö.

(Fanni 2v ja taustalla Freija 12v)
(1v 1kk)
(1v 1kk)
(8kk, kuvaaja: Suvi Tikkanen-Jaakkola)
(3kk, kuva: Jenna Haverinen)
(6,5vko)