Wäliharjun Grand General "Fido"

(Kuvassa: 2v)

s. 24.3.2015


KoiraNet


Korkeus: 36cm Paino: n.17kg


Terveys: Perusterve

Lonkat: B/B

Kyynär: 0/0

Polvet: 0/0

Selkä: OK

Silmät: OK(5/22)

Normaalipurenta ja kaikki hampaat.


J175 markkeritesti: AG

MYDogDNAJalostustarkastettu: Erinomainen/hyväksytään jalostukseen

Paimennustaipumus: Välttävä paimennustaipumus

Fido on iloinen, avoin ja todella ihmisrakas ikään katsomatta. Joitakin näyttelyitä olemme kiertäneet saaden Suomen muotovalion tittelin. Ihmisrakkaan ja rauhallisen luonteen takia ihastuimme entistä enemmän rotuun ja se innoitti minua harkitsemaan kasvattamista. Fido toimii Kennel Joenkulman kantaisänä.


Fidolla on jälkeläisiä kahden pentueen verran. Jälkeläisiä on yhteensä kahdeksan ja kaikki ovat narttuja. Ensimmäisestä pentueesta meille muutti Fanni, toisesta pentueesta ostin ja sijoitin Nekun. Molemmista löydät kotisivuiltani omat sivut joissa kuvia ja tietoa heistä.


Fido viihtyy lähellä ihmistä, sohvalla mielellään hakeutuu kylkeen kiinni ja painaa pään syliin. Osaa myös jäädä tyttöjen kanssa tai yksin ilman eroahdistusta. Moottoria löytyisi harrastamiseen esim. rallytokon saralla. Fido on myös alustavarma eikä reagoi erilaisiin ääniin. Mieleisin ajanviete on vapaana luonnossa kulkeminen. Ruokahalu on hyvä jonka vuoksi on myös motivoitavissa herkuilla. Fidon kanssa on myös kokeiltu verijälkeä johon tykästyi, tämä tulemme tulevaisuudessakin harrastamaan "kotioloissa".


Fidon kanssa olen käynyt rallytoko-alkeiskurssin sekä näyttely-kurssin.

(3v Kuva: Jenna Haverinen)
(Vasemmalla Fido ja oikealla Freija)
(Vasemmalla Fido ja oikealla hänen jälkeläinen Fanni 9/2018.)